עודד סיידא - שוקולד איכותי בעבודת יד

יליד 1978 אבא של אמי.

ב20 שנה האחרונות שף, בעלים של מסעדות, יועץ קולינרי בארץ ובחו״ל.

מאז ומתמיד חוקר עודד שוקולד על כל מרכיביו וטעמיו בארץ ובעולם. 

לפני 3 שנים בשנת 2020 התחיל לבנות את חנות השוקולד והמותג: 

Oded saida : chocolatier

עודד משלב טכניקות מסורתיות עם טכניקות חדשניות בצירוף חומרי הגלם מהטובים בעולם.

בשנה האחרונה נמכרים מארזי הפרלינים שלו ללקוחת רבים שחלקם הגדול הפכו לקבועים. 

עודד לא נח לרגע ומאתגר את קהל לקוחותיו בטעמים חדשים ומפתיעים.  בין אם אתם אוהבים מרמלדות, גלידוניות טראפלס שוקולד, מוס שוקולד מריר או פשוט שוקולד בעבודת יד – הגעתם למקום הנכון!

“בשבילי שוקולד אף פעם לא חד פעמי

בשבילי שוקולד הרבה יותר מתוק ממילים 

שוקולד לוקח אותי למרחבים של טעם לא יודעים  

שוקולד מניח אותי במקומות הכי יצירתיים כשף

מרתק אותי לייצר שפה חדשה של טעמים ”

 

תעודת כשרות